Ucampus Uchile ::

Ucampus Uchile

  • Compartir Recargar
  • Contact
  • Login

FCFM

  • Course Catalog
  • Visits Form

Course Catalogs

  • Agronomy Sciences
  • Arts
  • Bachelor Program
  • Chemistry
  • DRI
  • Education Institute
  • FACSO
  • FAU
  • FCEI
  • Forestry
  • Government
  • IEI
  • INTA
  • Law School
  • Medicine
  • Odontology
  • Philosophy
  • Sciences
  • Veterinary

INTA - Course Catalog

  • INTA - Course Catalog
  • Course Catalog
  • Career Courses
 

Cursos de Unidad de Alimentos

Antioxidantes en Alimentos

01ELE06

Credits:
3
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Speisky Cosoy Hernán Elias

  • Foto de persona Diego F. García Díaz

  • Foto de persona Paula Jiménez

  • Foto de persona Jocelyn Fuentes G.

  • Foto de persona Adriano Costa de Camargo

8 7

Unidad de Investigación Electiva Docnutal

01ELE45

Credits:
12
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Marcela Medel M.

50 3

Etiquetado Nutricional de los Alimentos

01ELE67

Credits:
2
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Carmen G. González

  • Foto de persona Jocelyn Fuentes G.

50 5

Unidad de Investigación I_Doc_Acui

01ELE68

Credits:
6
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Jaime Romero O.

50 3

Alimentos con Propiedades Saludables

01ELE93

Credits:
3
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Speisky Cosoy Hernán Elias

  • Foto de persona Verónica Cornejo E.

  • Foto de persona Paola Navarrete W.

  • Foto de persona Carmen G. González

  • Foto de persona Igor Pacheco Cruz

20 10

Procesos Extractivos y Determinación de Compuestos Bioactivos en Alimentos: Alcance Teórico y Práctico

01ELE126

Credits:
4
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

Mínimo 2 estudiantes

  • Foto de persona Speisky Cosoy Hernán Elias

  • Foto de persona Paola Navarrete W.

  • Foto de persona Jocelyn Fuentes G.

  • Foto de persona Johana Lopez P.

  • Foto de persona Miguel Ángel Rincón Cervera

  • Foto de persona Adriano Costa de Camargo

8 2

Tecnología y Propiedades Físicas de los Alimentos

01ELE129

Credits:
3
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Carmen G. González

  • Foto de persona Jocelyn Fuentes G.

  • Foto de persona Johana Lopez P.

20 4

Evaluación Sensorial de Alimentos

01ELE131

Credits:
3
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Carmen G. González

  • Foto de persona Karinna Estay

20 6

Unidad de Investigación Alimentos Saludables

01OAS05

Programa:
Programa
Credits:
10
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Angélica Reyes J.

50 4

Unidad de Investigación Regular Docnutal

01ODOC02

Credits:
12
Requisites:
None
Course Vacancies Occupied Schedule

Section 1

  • Foto de persona Omar Porras E.

  • Foto de persona Marcela Medel M.

50 3
Requisites and Equivalences
Courses are grouped by brackets and are associated by commas and slashes. ',' operator is equivalent to a logic 'and', '/' operator (slash) is equivalent to a logic 'or'.
  • Theme:
    • Light
    • Dark
  • Language:
    • Español
    • English
  • Phonebook
  • Terms of Service
  • Privacy
  • Accesibility
  • Centro Tecnológico Ucampus